BORDUREN

Wij zijn dé specialist in het verfraaien van kledingstukken met exclusieve ontwerpen, logo's en merknamen door middel van borduurwerk. Dankzij onze geavanceerde technieken en oog voor precisie garanderen we dat jouw sportteam of bedrijf een professionele en opmerkelijke uitstraling krijgt.

De programma's maken we in eigen huis en sturen een digitale versie of een geborduurd voorbeeld naar de klant zodat kleur en maat van het bedrijfslogo altijd overeen komen met de wensen van de klant.

We hebben een eigen confectie atelier waar we aanpassingen kunnen verrichten voor bijvoorbeeld broeken aan te passen, zakken van bloezen te halen, te borduren en weer terug op te stikken enz. Wij bekijken opdracht voor opdracht en sturen dezelfde dag
een aangepaste offerte met prijzen en levertijden wat nooit langer is dan 10 werkdagen.

Bij speciale opdrachten bekijken we samen met de klant wat de beste opties zijn, waar het logo het beste geplaatst kan worden, we maken eerst een voorbeeld waarna de klant altijd de mogelijkheid heeft het logo aan te passen, vergroten of verkleinen.

Onze persoonlijke aanpak en begeleiding is zeker een belangrijke reden waarom de meeste klanten een jarenlange relatie met ons hebben opgebouwd.

Onze partners

Verken de calalogi van kledinglijnen: ID Identity en Portwest. Bij ons maken we consequent gebruik van producten van deze gerenommeerde merken om een standaard van kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde werkkleding, geborduurde kledingstukken of casual outfits, onze huismerken bieden de ideale balans tussen comfort, stijl en functionaliteit.

Geniet van de ongeëvenaarde vakmanschap van ID Identity en Portwest en voorzie je team of bedrijf van kleding van topkwaliteit. Bereid je voor op succes en laat je medewerkers stralen in onze zorgvuldig geselecteerde merken!

Vraag een offerte aan!